was successfully added to your cart.

Cart

Newsletter July 9th

Fish ceviche with 1642 Yuzu by Le Cuisinomane

So fresh and refreshing… Even better on a terrace!

Preparation time 10 min

Cooking time 15 min

Total time 25 min

Dish Type: Starter, Main Course, Fish, Gluten-Free

Cuisine: Peruvian

Portions: 4 starter portions

Calories: 200kcal

Ingredients 300 Gram Halibut (or other white fish) In thin strips 1/4 Red onion In thin strips 1/4 Cucumber In thin strips A few chopped basil leaves A few strips of red pepper In thin strips Juice from 1 to 2 limes 250 ML Yuzu 1642 Drink 1/2 Avocado In thin strips 1/2 Cup Popcorn 4 to 5 Grapefruit supremes Salt pepper

Gin’to Rosemary & Strawberry by Fanny Gauthier

INGREDIENTS

0.5 oz lemon juice

0.5 oz simple rosemary infused syrup

4 raspberries or strawberries or red fruits

1 sprig of rosemary

1.5 oz Canadian gin

3 oz white cranberry juice or white grape juice

3 oz of Canadian Tonic 1642 or Yuzu 1642

Qui sommes-nous?

On se présente : Mélanie et Bastien, les deux propriétaires de 1642.

Les tonics et mixeurs 1642 c’est quoi?
Nous sommes une entreprise spécialisée de mixeurs pour faire d’excellents Gin Tonic & Cocktails. Nous sommes une compagnie située à Montréal et nous embouteillons en Montérégie.
Nos fournisseurs (sur une photo ci-dessous) sont au Québec ⚜️ et nous supportons plus de 400 emplois ici. 💙

Nous sommes distribués partout au Québec, chez Maxi, Metro, IGA, Provigo, Les Fermes Lufa, Mayrand, Aubut, Avril, Rachelle Bery et dans plusieurs magasins spécialisés. Le nom 1642 est en l’honneur de Montréal qui est sa date de fondation.

Nous travaillons avec de nombreuses distilleries du Québec pour créer d’excellentes recettes de cocktail 🍹

Nous offrons aussi nos produits en ligne : ici et nous livrons partout au Québec.

Si votre gin est québécois, pourquoi pas votre tonic?