was successfully added to your cart.

Cart

Recipe : Osso Buco & 1642 cola

By July 13, 2018Recipes
1642 recipes OssuBuco with 1642 Cola

What you need :

– 1 bottle of 1642 cola
– 2 lb of osso buco pork
– 4 teaspoons of your preferred oil, butter, canola oil or Mycryo cacao butter
– 1 onion, diced
– 4 garlic cloves
– 2 cups of veal stock
– 4 cups of 1642 Ginger (en bouteille?)
– 2 sprigs of leafless thyme
– 1 teaspoon of coarse pink pepper
– 3 cups of mushrooms
– ½ cup of 35% cream
– Juice of 1 lemon
– Salt and pepper to taste

What you need to do :

Preheat oven to 325° F (160 °C).

Sprinkle the meat with salt, pepper and preferred fat or oil.
In a hot pan, brown meat and set aside in an oven-safe dish.
In the same dish sweat onions and garlic for 2 minutes and deposit both ingredients on the meat
Add veal stock, 1642 Ginger, thyme, pink pepper and mushrooms to the pan.
Cover and seal all the ingredients with aluminum foil, and bake for 5 hours.
Add cream, lemon juice and season sauce to taste.

Enjoy !

 

Recette Credit : Jonathan Garnier

Photo credit : CBC

Qui sommes-nous?

On se présente : Mélanie et Bastien, les deux propriétaires de 1642.

Les tonics et mixeurs 1642 c’est quoi?
Nous sommes une entreprise spécialisée de mixeurs pour faire d’excellents Gin Tonic & Cocktails. Nous sommes une compagnie située à Montréal et nous embouteillons en Montérégie.
Nos fournisseurs (sur une photo ci-dessous) sont au Québec ⚜️ et nous supportons plus de 400 emplois ici. 💙

Nous sommes distribués partout au Québec, chez Maxi, Metro, IGA, Provigo, Les Fermes Lufa, Mayrand, Aubut, Avril, Rachelle Bery et dans plusieurs magasins spécialisés. Le nom 1642 est en l’honneur de Montréal qui est sa date de fondation.

Nous travaillons avec de nombreuses distilleries du Québec pour créer d’excellentes recettes de cocktail 🍹

Nous offrons aussi nos produits en ligne : ici et nous livrons partout au Québec.

Si votre gin est québécois, pourquoi pas votre tonic?